Mannen van Hout is gespecialiseerd in het maken van inbouwkasten op maat! Lengtes, breedtes, houtsoorten, afwerkingen, we ontwerpen en bouwen de kast zoals jij hem het liefst ziet! 

Afmeting
Waar ga je de inloopkast op maat plaatsen? Meet hoeveel ruimte je hebt voor de inloopkast op maat en bepaal de lengte, breedte en hoogte van de kast. Met deze maten maken wij het ontwerp, zodat het uiteindelijk perfect in de geschikte ruimte past!

Achterwand en kleuren
Wil je een inloopkast maken met of zonder een achterwand? Meestal leveren wij inloopkasten met een achterwand. Het kastinterieur wordt er steviger van. De achterwand is leverbaar in dezelfde kleuren als het kastinterieur.


(Schuif) Deuren en kastindeling
Kies je voor open kasten of toch voor een kast met (schuif) deuren? Of misschien wil je een combinatie? De keuze van de kastdeur is namelijk een zeer belangrijk onderdeel van de kast. Het bepaald de uiteindelijke uitstraling van de kast. Ook belangrijk: de indeling van je inbouwkast: hoeveel leg- en hangruimte wil je?

Ladeblokken en grepen
Als je zelf een inbouwkast wilt maken dan moet je overwegen of je ook ladeblokken in je inbouwkast wilt verwerken? Je hebt de keuze uit verschillende grepen. Of bestel laden zonder grepen. Met het push-to-open systeem hoef je alleen maar op het frontje te drukken en de lade opent vanzelf.

Accessoires voor uw inloopkast
Met de juiste accessoires maak je de inbouwkast helemaal af. Denk bijvoorbeeld aan verlichting, een garderobelift, riemhouder, schoenenrek, een uittrekbaar rek voor stropdassen, een houder voor broeken of een uittrekbare legplank.

Wat kost een maatwerk inbouwkast?
Je kan een inbouwkast zo duur maken als je zelf wilt. De prijs van onze inloopkasten is natuurlijk afhankelijk van de grootte, indeling en afwerking van de kast. Wil je een inschatting maken van de kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons contact pagina! Wat wij even nodig hebben aan informatie is:

1. Wat zijn de afmetingen van geschikte ruimte (hoogte, breedte, diepte)
2. Aanwezigheid van ramen, deurposten of schuine daken (s.v.p. een foto als bijlage)
3. Wensen voor de kastindeling (hang- en legruimte, ladeblokken)
4. De gewenste kleur van de kast en eventuele accessoires   

 

 

 

© 2017 - 2022 Mannen van Hout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel