Hoe kan ik betalen?
Je kunt bij ons betalen via Ideal, Visa/Mastercard, Rembours of vooraf overmaken via je bank. Voor betaling met Visa/Mastercard wordt eenmalig €0,25 in rekening gebracht.

Wanneer betaal ik mijn bestelling?
Ben je helemaal uitgewinkeld en zit je winkelwagen vol met leuke spullen? Dan vragen we je vervolgens om je bestelling online te betalen via Ideal, Visa/Mastercard of vooraf overmaken via je bank. Daarnaast bestaat de mogelijkheid je product bij aflevering contant te betalen aan de bezorger (onder rembours).

Is online betalen wel veilig?
De bescherming van je online gegevens is belangrijk. Jouw veiligheid is onze topprioriteit! Dankzij het SSL-certificaat (Secure Sockets Layer) wissel je met een gerust hart vertrouwelijke informatie uit.

Wat moet ik doen bij een Klacht?
Heb je een klacht, dan gaan we je helpen. Mocht er iets niet goed zijn aan het geleverde product stuur ons dan een e-mail. Stuur ons een aantal duidelijke foto's van het probleem zodat wij een oplossing kunnen bedenken!

Levert Mannen van Hout ook op maat gemaakte meubels?
Mannen van Hout levert op maat gemaakte meubels. Ben je op zoek naar een specifiek op maat gemaakt meubel? Of zoek je bijvoorbeeld een op maat gemaakt tafelblad? Neem dan even contact met ons op, wij kunnen je zeker verder helpen!

Wat levert Mannen van Hout voor garantie?
De garantie op onze meubels bedraagt 1 jaar. Het eerste jaar valt onder volledige garantie inclusief de vracht of transportkosten. Het tweede jaar bieden wij je een coulance regeling, dit houdt in dat wij een bijdrage leveren van eenderde van de kosten.

Uw garantie vervalt wanneer schade veroorzaakt is door:

- onredelijk gebruik
- gebruik voor commerciële doeleinden
- zakelijk gebruik
- het werken van hout

​Wij willen je erop attenderen dat hout altijd werkt, uitgewerkt hout bestaat niet. Verandering in de luchtvochtigheid veroorzaakt krimp of juist uitzetting. Bij vochtige lucht zet hout uit en bij droge lucht krimpt het. De mate waarin een plank werkt is verschillend.

Kan ik een order retour sturen?
Wij doen er alles aan onze klanten tevreden te houden. Mocht een artikel desondanks niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze binnen 14 dagen geruild of geretourneerd worden. Stuur een mail naar Retour@mannenvanhout.com, met hierin je order gegevens.

Kan ik een order annuleren?
Wil je de bestelling die je hebt geplaatst toch annuleren dan kun je dit doen door contact op te nemen met onze klantenservice via retour@mannenvanhout.com. De orderannulering zal per e-mail bevestigd worden. Zodra het verzoek tot annulering door ons bevestigd is, mag je deze als ontvangen beschouwen. Een bestelling via onze webshop kun je annuleren tot 14 dagen na levering. Bij producten die speciaal voor jou op maat zijn of worden gemaakt dien je er rekening mee te houden dat wij gerechtigd zijn u 40% van het overeengekomen aankoopbedrag in rekening te brengen.

Artikelen die je in de uitverkoop met een korting van 40% of meer hebt gekocht mogen uitsluitend geannuleerd worden conform artikel Zichttermijn en kunnen NIET geruild worden.

Wat is de levertijd van een meubel?
Wij streven ernaar een meubel zo snel mogelijk bij je af te leveren. Mannen van Hout stuurt je daarom ook binnen 48 uur een bevestiging met daarin de afgesproken aflever datum. Over het algemeen bedraagt de aflevertijd van een op maat gemaakte meubel 30 dagen, tenzij anders aangegeven.

Waar kan ik terecht met verdere vragen of opmerkingen?
Heb je een algemene vraag, of een vraag over de webshop? Stel ze dan via het contactformulier of via de mail. Wij helpen je met veel plezier graag verder!

© 2017 - 2022 Mannen van Hout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel